12
Mai
2022
|
16:51
Europe/Amsterdam

Noile ferestre VELUX pentru acoperiș terasă

Fereastra_acoperis_terasa2

Noile ferestre VELUX pentru acoperiș terasă premiate oferă priveliști  neobstrucționate și mai multă lumină naturală.

 

Noile produse au câștigat anul acesta premiul de design Red Dot la categoria Design de produs.

De 80 de ani, Grupul VELUX oferă oamenilor lumină naturală și aer proaspăt prin ferestrele pentru acoperiș terasă. Acum, compania își extinde portofoliul de ferestre pentru acoperiș terasă cu ferestre cu protecții din sticlă plată și curbată care - datorită designului elegant și minimalist care a câștigat premiul de design Red Dot - creează mai multă lumină naturală, care permite proprietarilor de case să  vadă nimic altceva decât sticla și cerul.

Noile noastre ferestre pentru acoperiș terasă cu protecție din sticlă, premiate, sunt proiectate pentru a oferi oamenilor mai mult confort, eficiență energetică, lumină naturală și aer proaspăt. Unul dintre cele mai mari avantaje ale noii generații de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă cu protecție din sticlă este că, datorită protecțiilor superioare cu sticlă dintr-un capăt în altul și a construcției sale unice, zona de lumină naturală crește cu până la 52%* comparativ cu generația anterioară” a spus Noemi Ritea, Director de Piață VELUX pentru România și Moldova. 

Noile ferestre pentru acoperiș terasă mențin o izolare termică excelentă și un consum redus de energie cu valori U extrem de scăzute; 0,55 W/m²K ce poate fi atins cu ajutorul geamurilor termoizolante cu 3 foi de sticlă. În noua gamă, ferestrele sunt disponibile în 7 dimensiuni diferite de la 60x60 cm până la 120x120 cm, dar în cursul acestui an VELUX își va extinde portofoliul cu produse de diemensiuni 150x100 cm, 150x150 cm și 200x100 cm! Ferestrele pentru acoperiș terasă sunt perfecte pentru acoperișuri cu pante de la 0° la 15° și clienții nu trebuie să-și mai facă griji cu privire la zgomotul exterior, deoarece au o izolare fonică excelentă – de până la 42 dB.

Suntem siguri că, odată cu această nouă gamă, toată lumea își poate găsi produsul perfect pentru acoperișul său terasă: avem luminatoare pentru acoperiș terasă care oferă lumină naturală, cu întreținere redusă și intimitate optimă pentru clădirile nelocuite, soluții avansate de ferestre cu cupolă acrilică pentru locuințe, clădiri și ferestre cu protecții din sticlă plată și curbată pentru iubitorii de design de ultimă generație” – a adăugat Noemi Ritea, Director de Piață VELUX pentru România și Moldova.

Fiecare dintre noile ferestre VELUX pentru acoperiș terasă cu protecție din sticlă poate fi aleasă în variantă fixă, electrică sau cu acționare solară și sunt compatibile cu o gamă extinsă de accesorii pentru îmbunătățirea confortului interior, inclusiv o amplasare discretă a rulourilor opace sau a rulourilor parasolare.

Pentru mai multe informații despre noua generație de ferestre pentru acoperiș terasă cu protecție din sticlă de la VELUX, inclusiv specificații, accesează webinarul VELUX, unde poți obține și mai multe informații despre produsele pentru acoperiș terasă sau poți vizita Ferestre VELUX pentru acoperis terasa.

---

* Zona de lumină naturală în comparație cu CVP/CFP 6060