30
Septembrie
2022
|
08:28
Europe/Amsterdam

Ferestre pentru acoperiș-terasă, cu acționare solară

Noile ferestre VELUX pentru acoperiș-terasă sunt disponibile, de acum, în versiunea cu acționare solară și în dimensiuni uimitor de mari!

Noile produse au fost recompensate cu premiul reddot 2021, la categoria Design de produs.

De 80 de ani, Grupul VELUX le oferă oamenilor lumină naturală și aer proaspăt prin ferestrele de mansardă. În acest an, compania și-a extins portofoliul de ferestre pentru acoperiș-terasă cu protecție din sticlă plată sau curbată, care oferă o zonă maximă de lumină naturală și le permite proprietarilor să vadă doar sticla și cerul. Dar inovațiile nu s-au oprit anul acesta! Din luna septembrie, produsele sunt disponibile nu doar în versiune fixă ​​sau electrică, ci și în cea alimentată cu energie solară. În plus, de acum, clienții pot alege toate ferestrele pentru acoperiș-terasă din noua generație cu dimensiuni suplimentare uimitor de mari: 150x100cm, 150x150cm și 200x100cm.

Noile ferestre pentru acoperiș-terasă cu protecție din sticlă, premiate, sunt proiectate pentru a le oferi proprietarilor mai mult confort, eficiență energetică, lumină naturală și aer proaspăt. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestora este că, datorită protecțiilor superioare cu sticlă dintr-un capăt în altul și a construcției lor unice, zona de lumină naturală crește cu până la 52%* față de generația anterioară. 

„În această toamnă, spunem bun venit unui nou membru în portofoliul de ferestre pentru acoperiș-terasă, varianta cu acționare solară.

Această fereastră poate face viața fiecărei familii mai confortabilă, datorită senzorului de ploaie preinstalat și întrerupătorului de perete precuplat. Proprietarii pot experimenta fără probleme confortul interior rezultat din ventilația suplimentară și extracția căldurii, chiar dacă soarele nu strălucește, pentru că bateria se încarcă și dacă afară este înnorat. Pentru confort maxim, recomandăm accesorizarea ferestrei cu rulouri acționate solar” – a spus Noemi Ritea, Director de Piață pentru România, Ungaria și Moldova.

Noile ferestre pentru acoperiș-terasă mențin o izolare termică excelentă și un consum de energie cu valori U extrem de scăzute; 0,55 W/m²K poate fi atins cu ajutorul unor geamuri termoizolante cu 3 foi de sticlă. Toate ferestrele pentru acoperiș-terasă din noua generație sunt disponibile în 7 dimensiuni diferite, de la 60x60 cm la 120x120 cm, iar de acum VELUX și-a extins portofoliul cu produse de dimensiuni uimitor de mari, respectiv: 150x100 cm, 150x150 cm și 200x100 cm pentru o vedere și mai bună spre cer și cantitate maximă de lumină naturală! Ferestrele pentru acoperiș-terasă sunt perfecte pentru acoperișuri cu pante de la 0° la 15°, iar clienții nu trebuie să-și mai facă griji cu privire la zgomotul exterior, deoarece au o izolare fonică excelentă – până la 42 dB.

„Suntem siguri că, odată cu această nouă gamă, toată lumea își poate găsi produsul perfect pentru acoperișul său terasă: avem luminatoare pentru acoperiș-terasă care oferă lumină naturală, cu întreținere redusă și intimitate optimă pentru clădirile nelocuite, soluții avansate de ferestre cu cupolă acrilică pentru locuințe, clădiri și ferestre cu protecții din sticlă plată și curbată pentru iubitorii de design de ultimă generație,” concluzionează Noemi Ritea, Director de Piață pentru România, Ungaria și Moldova.

Pentru mai multe informații despre noua generație de ferestre VELUX pentru acoperiș-terasă, inclusiv specificații, vizitează: Ferestre VELUX pentru acoperiș-terasă.

---

* Zona de lumină naturală în comparație cu CVP/CFP 6060